Πλοκή σειράς . . . . . . . . . . . . .

Ο Διονύσης και η Ελένη έζησαν έναν εφηβικό έρωτα και μετά χάθηκαν. Ξαναβρίσκονται μετά από αρκετά χρόνια, αυτός χήρος με τρία αγόρια και αυτή χωρισμένη με δύο κορίτσια. Ο έρωτάς τους ξαναζωντανεύει και παντρεύονται. Ζουν όλοι μαζί στο σπίτι του Διονύση. Οι δυσκολίες της συμβίωσης αρχίζουν από την πρώτη μέρα του γάμου. Τα κορίτσια και τ’ αγόρια είναι τόσο διαφορετικής νοοτροπίας που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Όπως επίσης και η περιέργεια για το άλλο φύλο που ξαφνικά μετακομίζει στο διπλανό δωμάτιο. Πόλεμος αλληλοεξόντωσης και εφηβικοί έρωτες κάτω από την ίδια στέγη. Η αγάπη του Διονύση και της Ελένης λειτουργεί ως συγκολλητική ουσία σ’ ένα σωρό διαλυτικές καταστάσεις. Γύρω απ’ το ζευγάρι και τα παιδιά, η μητέρα της, ο αδελφός του, οι κουμπάροι τους, ο πρώην αγαπημένος της Ελένης, συμμαθητές, συμμαθήτριες, Έλληνες και αλλοδαποί, όλοι μαζί ζουν κωμικές και μη καταστάσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό που μας χωρίζει είναι αυτό που μας ενώνει.

Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Επεισόδιο 44 (περιγραφή)

Η Εύα ζητάει από τον 'Αλεξ να χωρίσουν, γιατί είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο. Ο Μάρκος, όμως, τους βλέπει μαζί, το παρεξηγεί και αποφασίζει να εκδικηθεί την Εύα. 'Ετσι, φλερτάρει με τη Χαρά, η οποία έχει κι αυτή δικό της γκρουπάκι και τραγουδάει. Τα γκρουπάκια του Μάρκου και της Χαράς ενώνονται. Η Εύα, που μένει απ' έξω, ζηλεύει και αποφασίζει να αποδείξει ότι έχει κι αυτή φωνητικές δυνατότητες. Ο Μάκης έχει μια επαφή τρίτου τύπου, με εξωγήινους, οι οποίοι του λένε πως η γη θα καταστραφεί σε εικοσιτέσσερις ώρες. Ο Διονύσης και ο Σπύρος προσπαθούν να τον συνετίσουν, αλλά παρασύρονται κι αυτοί. Προσπαθούν, μέσα σε μια μέρα, να κάνουν όσα δεν έχουν κάνει σε ολόκληρη τη ζωή τους. Βγάζουν όλα τους τα απωθημένα και κάνουν έξαλλες την Ελένη και τη Βίκυ.

Επεισόδιο 43 . . . (best scenes)

Επεισόδιο 43 (περιγραφή)

Η τάξη του Θανάση και της Φίφης πηγαίνει εκδρομή στο δάσος. Τους συνοδεύουν η Ελένη, η Αγλαΐα και γονείς. Ακολουθούν ο Διονύσης και ο Σπύρος, ο τελευταίος με σκοπό να προχωρήσει το φλερτ με την Αγλαΐα. Το βράδυ στο ξενοδοχείο, όμως, τα πράγματα μπερδεύονται πολύ άσχημα και ο Σπύρος με τον Διονύση έρχονται αντιμέτωποι. Ο Μάκης ζηλεύει τη δόξα παλιού συμμαθητή τους, ο οποίος ανακηρύχτηκε "επιχειρηματίας της χρονιάς" και αποφασίζει να κάνει μια πολύ πρωτότυπη επιχείρηση. Η ιδέα του, όμως, κάνει τη Βίκυ έξαλλη και τον φέρνει στα πρόθυρα του χωρισμού. Η Εύα βγαίνει με τον 'Αλεξ γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στα αισθήματα του Μάρκου και θέλει να τον ξεχάσει. Εκείνος της παρουσιάζει το CD, το οποίο κυκλοφόρησε και της το αφιερώνει. Της αποδεικνύει, έτσι, ότι είχε εξαφανιστεί για να της κάνει έκπληξη. Ο Μήτσος τσακώνεται με τον Μιχάλη για την καρδιά της Αφρούλας.

Επεισόδιο 42 . . . (best scenes)

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Επεισόδιο 42 (περιγραφή)

Ο Διονύσης φτάνει στα άκρα με τη συμπεριφορά του Θανάση και για τιμωρία τον βάζει να δουλέψει στην ταβέρνα. Ο Θανάσης αποφασίζει να τον εκδικηθεί και τηλεφωνεί στην κοινωνική λειτουργό. Τα πράγματα οδηγούνται εκτός ελέγχου πάρα πολύ σύντομα και ο Διονύσης οδηγείται στον εισαγγελέα. Ο Μάρκος με τον Μήτσο καταστρώνουν ένα σχέδιο να ξεφτιλίσουν τον Αλεξ στα μάτια της οικογένειας ώστε να χωρίσει με την Εύα. Πετυχαίνουν όμως το αντίθετο αποτέλεσμα και κάνουν την Εύα έξαλλη. Αποφασίζει να εκδικηθεί τον Μάρκο και τον κάνει ρεζίλι στο σχολείο. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν αρχίζουν έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους, καταστρέφοντας ο ένας τα αγαπημένα πράγματα του άλλου. Ο Διονύσης και η Ελένη καταλαβαίνουν ότι η οικογένειά τους διαλύεται.

Επεισόδιο 41 . . . (best scenes)

Επεισόδιο 41 (περιγραφή)

Στην ταβέρνα του Διονύση δεν πατάει πελάτης παρότι είναι γιορτές, διότι απέναντι άνοιξε ένα κατάστημα πιο μοντέρνο. Η Ελένη και η Βίκυ, ζητάνε να αναλάβουν αυτές την ταβέρνα μετά τις έξι το απόγευμα. Η ιδέα που έχουν για να φέρουν πελάτες πετυχαίνει, αλλά δεν αρέσει καθόλου στους άντρες τους. Στο μεταξύ, ο Μάρκος κλείνεται στο σπίτι, προκειμένου να ηχογραφήσει ένα cd με τα τραγούδια του και να το δωρίσει στην Εύα, για τα Χριστούγεννα. Εκείνη, όμως, παρεξηγεί την εξαφάνισή του και απελπισμένη πέφτει στην αγκαλιά του 'Αλεξ, ενός καινούριου φίλου. Ο Θανάσης θέλει να κάνει μια καλή πράξη και βοηθάει την Ιφιγένεια να βρει έναν παιδικό της φίλο. Ανακαλύπτει, όμως, ότι αυτός ο φίλος είναι άρρωστος, χωρίς επαφή με το περιβάλλον. Ψάχνει να βρει κάποιον που να υποδυθεί το φίλο της γιαγιάς του. 'Ετσι, η οικογένεια θα καταλήξει να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι, παρέα μ' έναν άστεγο...

Επεισόδιο 40 . . . (best scenes)