Πλοκή σειράς . . . . . . . . . . . . .

Ο Διονύσης και η Ελένη έζησαν έναν εφηβικό έρωτα και μετά χάθηκαν. Ξαναβρίσκονται μετά από αρκετά χρόνια, αυτός χήρος με τρία αγόρια και αυτή χωρισμένη με δύο κορίτσια. Ο έρωτάς τους ξαναζωντανεύει και παντρεύονται. Ζουν όλοι μαζί στο σπίτι του Διονύση. Οι δυσκολίες της συμβίωσης αρχίζουν από την πρώτη μέρα του γάμου. Τα κορίτσια και τ’ αγόρια είναι τόσο διαφορετικής νοοτροπίας που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Όπως επίσης και η περιέργεια για το άλλο φύλο που ξαφνικά μετακομίζει στο διπλανό δωμάτιο. Πόλεμος αλληλοεξόντωσης και εφηβικοί έρωτες κάτω από την ίδια στέγη. Η αγάπη του Διονύση και της Ελένης λειτουργεί ως συγκολλητική ουσία σ’ ένα σωρό διαλυτικές καταστάσεις. Γύρω απ’ το ζευγάρι και τα παιδιά, η μητέρα της, ο αδελφός του, οι κουμπάροι τους, ο πρώην αγαπημένος της Ελένης, συμμαθητές, συμμαθήτριες, Έλληνες και αλλοδαποί, όλοι μαζί ζουν κωμικές και μη καταστάσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό που μας χωρίζει είναι αυτό που μας ενώνει.

Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Επεισόδιο 48 (περιγραφή)

Η Εύα και ο Μήτσος αισθάνονται ένοχοι απέναντι στον Μάρκο. Ο Μάρκος καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει με την Εύα και αρχίζει να ψάχνει για αποδείξεις. Ο Σπύρος έχει ξοδέψει τα λεφτά για το ΦΠΑ και το πρόστιμο που του έχουν βάλει και η ταβέρνα κινδυνεύει με κατάσχεση. 'Οταν η Αγλαΐα τον χτυπάει ελαφρά με το αυτοκίνητό της, του έρχεται μια ιδέα για να βρει λύση στο πρόβλημά του. Ο Μάκης με τον Σπύρο σκαρφίζονται ένα σχέδιο να πάρουν τα λεφτά από την ασφαλιστική εταιρία. Η Αφρούλα και ο Μάρκος καταλαβαίνουν ότι κάτι συνέβη ανάμεσα στην Εύα και τον Μήτσο. Μια φίλη του Μάρκου από το Λονδίνο, η Τζίνα, έρχεται να τους επισκεφτεί στο σπίτι...

Επεισόδιο 47 . . . (best scenes)

Επεισόδιο 47 (περιγραφή)

Ο Γιαννάκης πιστεύει ότι οι σούπερ ήρωες των παραμυθιών ζουν στην πραγματικότητα και όταν ένα μεγαλύτερο παιδί κλέβει το κολατσιό των μικρών, αποφασίζει να φορέσει τη στολή του Σπάϊντερμαν και να επέμβει. Ο Θανάσης προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν υπάρχει ούτε καν ο 'Αγιος Βασίλης, αλλά αποτυγχάνει εξ αιτίας της επιμονής του Διονύση. Η Εύα φοβάται ότι ο Μάρκος την έχει ξεχάσει και δε θα ξαναγυρίσει. Για το ίδιο θέμα είναι στεναχωρημένος και ο Μήτσος, γιατί του λείπει ο φίλος του. Ο Μήτσος και η Εύα έρχονται κοντά μέσα από τον πόνο τους. Η Ελένη θέλει να περνάνε με τον Διονύση λίγο χρόνο μαζί και έτσι βγάζει εισιτήρια για να παρακολουθήσουν μια παράσταση μπαλέτου. Ο Σπύρος, όμως, την ίδια μέρα, φέρνει στην ταβέρνα ένα ποδοσφαιράκι και οργανώνει αγώνες. Ο Μάρκος γυρίζει το βράδυ φέρνοντας αμηχανία στον Μήτσο και την Εύα.

Επεισόδιο 46 . . . (best scenes)

Επεισόδιο 46 (περιγραφή)

Εχει περάσει ένας μήνας, από τότε που έφυγε ο Μάρκος για το Λονδίνο. Η Εύα δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Προκειμένου να μαζέψει λεφτά για το ταξίδι, πηγαίνει να δουλέψει στην ταβέρνα. Ο Διονύσης αποφασίζει να την εξοντώσει στη δουλειά, ώστε να εγκαταλείψει το σχέδιό της και να ξαναγυρίσει στα μαθήματά της. Η Εύα, όμως, είναι σκληρό καρύδι. Αυτή η κατάσταση φέρνει την Ελένη και τον Διονύση στα πρόθυρα του χωρισμού. Ενώνει, όμως, τα παιδιά, που -για πρώτη φορά- γίνονται μια γροθιά για να βοηθήσουν την αδελφή τους. Στο σχολείο εμφανίζεται μια ευεργέτιδα που προσφέρεται να βοηθήσει. Θέτει, όμως, όρο να συσταθεί μια χορωδία, η οποία θα χρησιμοποιεί το εκκλησιαστικό όργανο του μακαρίτη του άντρα της. Η Βίκυ βρίσκει ευκαιρία να απασχολήσει τον Θανάση και τους φίλους του σε κάτι δημιουργικό. Η κατάσταση, όμως, γρήγορα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Επεισόδιο 45 . . . (best scenes)

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Επεισόδιο 45 (περιγραφή)

Ο Διονύσης πείθεται από την Ελένη να αγοράσει μια μεγάλη τηλεόραση ευρείας οθόνης. Ο Θανάσης και η Φίφη, πάνω στον τσακωμό τους για το ποιο κανάλι θα δουν, την σπάνε. Προσπαθώντας να καλύψουν τα ίχνη τους, μπαίνουν σε περιπέτειες. Ο Μάρκος έχει μια εμμονή για το αν η Εύα έκανε έρωτα με τον 'Αλεξ ή όχι. Η Εύα θυμώνει πάρα πολύ και, στο σπίτι, ξεσπάει στην Φίφη. Η σχέση του Μάρκου και της Εύας γίνεται πια σχέση πάθους και μίσους. Ο Μάρκος αποφασίζει ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και δηλώνει συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών του σχολείου του, με ένα σχολείο στο Λονδίνο. Ο Διονύσης είναι σίγουρος ότι -από τις μαγουλάδες που πέρασε- έμεινε στείρος. Καταφεύγει στον Μάκη για βοήθεια και αυτό κάνει την Ελένη και τη Βίκυ έξω φρενών...

Επεισόδιο 44 . . . (best scenes)